Czifrafestek.hu
Czifrafestek.hu
Czifrafestek.hu
-
0
+36 1 405-6111  • 
Nyitóoldal | Termékek | Akciós ajánlataink | Szolgáltatásaink | Rólunk | Kapcsolat, üzletünk

MAESTRO HŐÁLLÓ FESTÉK AEROSZOL

Méret, kiszerelés Ár
400 ml 2.790 Ft
Szín variációk:
Fekete RAL 9004
Ezüst RAL 9022
Fehér RAL 9003
Vörös RAL 3009
Antracitszürke RAL 7043
 db 

Cikkszám: 787800718
Méret: 400 ml

Hőhatásnak kitett fémfelületek, pl. kipufogódobok,  motorok, magas hőmérsékletű csővezetékek, kazánok festésére alkalmas.  A  bevonat keménységének eléréséhez min. 20 perces 150 °C-on történő  beégetés szükséges, amely üzem közben is történhet (150 C° alatti  hőmérsékleten a bevonat sérülékeny). A festék gyorsan szárad, beégetés után kemény, rugalmas, a csapadéknak, mosószereknek ellenálló bevonatot képez. A fehér és ezüst festékünk 650 °C-ig, a fekete és vörös festékünk 700 °C-ig hőálló. A felület 15 perc száradási idő elteltével újraszórható! Festés előtt felületérdesítésre (P80 csiszolóvászonnal) van szükség.

 

FESTÉSI JÓTANÁCSOK, AEROSZOLOS TECHNIKÁK

Minden festés alapja a megfelelő felületelőkészítés (csiszolás, zsírtalanítás, felületérdesítés), mert csak a jól előkészített felületen lesz az új dekoráció jó minőségű és tartós.

A festéket megtisztított és száraz felületre, lehetőleg 20-25°C-on alkalmazzuk. A festés megkezdése előtt a palackot min. 1 percig rázzuk, hogy a benne levő anyag homogenizálódjon.

Kb. 20-30 cm-es távolságból egyenletesen, vékonyan szórjuk be a felületet. Az egyenletes fedést keresztszórással érhetjük el. A szóráskor minden egyes irányváltáskor haladjunk túl a szórófejjel a festendő felület határán.

Az aeroszolban lévő anyag a jó kiszórhatóság érdekében lényegesen hígabb a hagyományos festékeknél, így hajlamos a megfolyásra. A felhordásnál figyelni kell arra, hogy egyszerre csak vékony réteget porlasszunk a felületre, ezt rövid száradási idő elteltével többször is megismételhetjük.

Esetleges szelepeltömődés esetén, ill. a festés befejeztével a szórófejet öblítsük át a hajtógázzal: a palackot szórófejjel lefelé fordítva működtessük 2-3 másodpercig.

Győződjön meg Ön is a PREVENT, RALLY,  MAESTRO aeroszolos festékek kiváló minőségéről, és a fenti jó tanácsok hasznosságáról!



Hasonló termékek:

MAESTRO GÁZKONVEKTOR FESTÉK AEROSZOL
3.490 Ft
Többféle változat elérhető.
-
MAESTRO RADIÁTORFESTÉK AEROSZOL
2.790 Ft
Többféle változat elérhető.
-
SCHULLER PRISMA TECH HEAT 600°C-IG HŐÁLLÓ LAKKSPRAY
3.290 Ft
Többféle változat elérhető.
-